Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A csirkemelleket vágd csíkokra, és sózd be, majd hagyd egy kicsit pihenni. A vöröshagymát pucold meg és kockázd fel. A zöldségeket körülbelül azonos méretűre darabold fel, a fokhagymát is aprítsd fel. A vöröshagymát pirítsd meg egy kevés olajon, majd dobd rá a húst, és fehéredésig süsd. Add hozzá a zöldségeket, a fokhagymát, sózd és borsozd, forgasd össze, majd hagyd párolódni egy fél órát. A végén keverd hozzá a tejszínt, hagyd együtt felforrni. Friss petrezselyemmel tálald.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Magában is tökéletesen megállja a helyét, nem szükséges hozzá köretet készíteni, így aztán nem veszélyezteti a fogyókúrát a csirkeragu.
|
|
|
|
0 komment
|
14 ember kedveli
|
kismarton55
2013.07.31 21:46
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
csirkemelleket vágd, kicsit pihenni, vöröshagymát pucold, zöldségeket körülbelül, vöröshagymát pirítsd, kevés olajon, végén keverd, petrezselyemmel, csirkemelleket, csirkemellfilé, veszélyezteti, vöröshagymát, vöröshagymát, petrezselyem, tökéletesen, vöröshagyma, zöldségeket, fehéredésig, zöldségeket, fokhagymát, fokhagymát, paradicsom, csirkeragu, körülbelül, csirkeragu, fogyókúrát, szükséges, párolódni, készíteni, felforrni, Zöldséges, fokhagyma, méretűre, csirkemellfilé, paradicsom, cukkini, tejszín, gerezd fokhagyma, vöröshagyma, csokor petrezselyem, olaj, bors,
|
|
|
|
|